fbpx

Egész jól sikerült a doga. A legtöbb kérdésnél csak ki kellett választani a helyes választ. Azért kicsit paráztam, hogy nem lesz elég az idő. Biztonság kedvéért odakészítettem a füzetem. Anya is azt mondta, nyugodtan használjam, mert nem is érti miért kell ennyi baromságot fejben tartani. Pont elég, ha tudod hol kell utánanézni. Szerintem tök IGAZA van.

 

Végre tavaszi szünet!  És nem kell semmit tanulni. És eszembe jutott, hogy végre kifesthetem a körmöm. A suliban ugyanis TILOS! Az csak most jutott eszembe, hogy már 1 hónapja kifesthettem volna, hiszen itthonra nem vonatkozik a HÁZIREND! Kölcsönvettem Anya egyik lakkját. Remélem nem bukok le.

 

Elég fura volt ez a húsvét. Templom a TV-n keresztül volt, vasárnap meg Anya Nyuszi elfelejtette, hogy jönnie kellene. Aztán persze próbált magyarázkodni, hogy ilyen nagy gyerekekhez már nem jár a Nyuszi. Aztán persze próbálta humorral elütni a dolgot, hogy ha annyira szeretnénk tojásra vadászni, menjünk ki a kertbe és szedjünk kutyaszart kutyabogyót.

Jó vicc. Nem jó vicc! Azért látszott Anyán, hogy bántja a dolog.

 

Másnap aztán csak ideért az a Nyúl, így nem maradtunk édesség nélkül! Nem kellett kiöltözni, mert nem jöttek a locsolók és a fiúknak sem kellett locsolni menniük. Szerintem ők jobban örültek, mint én. Azért engem meglocsoltak, így tuti nem fogok idén sem elhervadni.

 

Mivel bűzlött a fejem a kölnitől (mert persze a 3 pasi háromféle kölnivel locsolt), délután elmentem hajat mosni. Már a hajmosásnál éreztem, hogy nagy GÁZ van: egy rohadt nagy gubanc volt a hajamban. Nyomtam rá a kifésülő balzsamot ezerrel, de nem lett jobb. Nagyon beparáztam.