fbpx

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan lehet rendelést leadni?

A  „kérem a könyvet” gombra kattintva megjelennek a választható termékek. Ezeket a kosárba helyezve, a szállítási és fizetési módot kiválasztva lehet a könyvet megrendelni. Ha idegenkedsz a webes rendeléstől írj nekem az 5tornacsuka@gmail.com e-mailcímre.

Mi történik a rendelés leadása után?

Minden rendelést a rendszer igazol vissza automatikusan. Ha nem kapsz emailt pár órán belül, ellenőrizd spam mappádat vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az 5tornacsuka@gmail.com emailcímen.

Hogyan történik a fizetés?

Fizetni az oldalon átutalással vagy bankkártyával lehet. Készpénzben a fizetés, személyes átvétel esetén kizárólag balatonfüredi, balatonalmádi és csopaki rendelés esetén történhet a számlázás miatt. Ezeken az átvételi pontokon személyesen is fizethetsz bankkártyával, csak kérlek ezt időben jelezd, hogy magammal vigyem a leolvasót. Köszönöm.

Átutalással szeretnék fizetni, hova utaljak?

Átutalással történő rendelésnél, a megrendelést követően díjbekérőt küldünk a rendelés adataival. A díjbekérő tartalmazza a számlaszámot is. Amennyiben nem kaptál díjbekérőt, jelezd kérlek az 5tornacsuka@gmail.com emailcímen. Az átutalás beérkezését követően 2-3 munkanapon belül a csomagot postára adjuk vagy személyes átvétel esetén megadjuk a kapcsolattartó telefonszámát, akivel az átvétel helyéről és időpontjáról egyeztetni tudsz.

Hogy történik a személyes átvétel?

Ha a személyes átvételt választottad, a megrendelést követően emailben küldöm el. Neked a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, akivel pontos helyszínt és időpontot tudsz egyeztetni.

Mennyi időt vesz igénybe a szállítás?

A csomag a megrendelést követő 5-7 munkanapon belül érkezik meg.

Mikor érkezik a futár?

A kiszállítás napjáról a futárszolgálat emailt vagy SMS-t küld, és munkaidőben 8-17 között kísérli meg a kézbesítést.

PostaPontra nem szállítotok?

De igen. Ha PostaPontra kéred a küldeményt, jelezd ezt nekem a Megjegyzés rovatban, a Posta pontos megjelölésével (cím).

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A házhozszállítást az MPL végzi. Ára átutalás és bankkártyás fizetés esetén 990 Ft. Utánvét esetén is az MPL szállít, de ebben az esetben az utánvét díja + 400 Ft, azaz 1390 Ft-tal számolj.

Több termék rendelése esetén van valami kedvezmény?

Amennyiben 5-nél több könyvet rendelsz mennyiségi kedvezményt adok, ehhez vedd fel velem a kapcsolatot az 5tornacsuka@gmail.com emailcímen.

Nem találtad a választ kérdésedre?

Írj nekem az 5tornacsuka@gmail.com emailcímre és megválaszolom kérdésed!