fbpx

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan lehet rendelést leadni?

A  „kérem a könyvet” gombra kattintva megjelennek a választható termékek. Ezeket a kosárba helyezve, a szállítási és fizetési módot kiválasztva lehet a könyvet megrendelni. Ha idegenkedsz a webes rendeléstől írj nekem a hello@5tornacsuka.hu e-mailcímre, vagy Facebookon az @5tornacsukamese Messenger oldalon.

Mi történik a rendelés leadása után?

Minden rendelést a rendszer igazol vissza automatikusan. Ha nem kapsz emailt pár órán belül, ellenőrizd spam mappádat vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@5tornacsuka.hu  emailcímen.

Hogyan történik a fizetés?

Fizetni az oldalon átutalással vagy bankkártyával lehet. Készpénzben a fizetés, személyes átvétel esetén kizárólag balatonfüredi, balatonalmádi és csopaki rendelés esetén történhet a számlázás miatt. Ezeken az átvételi pontokon személyesen is fizethetsz bankkártyával, csak kérlek ezt időben jelezd, hogy magammal vigyem a leolvasót. Köszönöm.

Átutalással szeretnék fizetni, hova utaljak?

Átutalással történő rendelésnél, a megrendelést követően díjbekérőt küldünk a rendelés adataival. A díjbekérő tartalmazza a számlaszámot is. Amennyiben nem kaptál díjbekérőt, jelezd kérlek a hello@5tornacsuka.hu emailcímen. Az átutalás beérkezését követően 2-3 munkanapon belül a csomagot postára adjuk vagy személyes átvétel esetén megadjuk a kapcsolattartó telefonszámát, akivel az átvétel helyéről és időpontjáról egyeztetni tudsz.

Hogy történik a személyes átvétel?

Személyes átvételre a következő településeken van lehetőség:

  • Csopak (készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges)
  • Balatonfüred (készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges)
  • Balatonalmádi (készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges)
  • Veszprém (átutalás vagy a honlapon keresztül bankkártyás fizetés esetén)
  • Pápa (átutalás vagy a honlapon keresztül bankkártyás fizetés esetén)
  • Sárvár – Korlátozott árukészlet, megnövekedhet a szállítási idő (átutalás vagy a honlapon keresztül bankkártyás fizetés esetén)
  • Érd . Korlátozott árukészlet, megnövekedhet a szállítási idő (átutalás vagy a honlapon keresztül bankkártyás fizetés esetén)
  • Magyarra Hangolva tábor

Ha a személyes átvételt választottad, a teljesítést követően emailben küldöm el Neked a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, akivel pontos helyszínt és időpontot tudsz egyeztetni.

Mennyi időt vesz igénybe a szállítás?

A csomag a általában a teljesítést követő 5-7 munkanapon belül érkezik meg.

Mikor érkezik a futár?

A kiszállítás napjáról a futárszolgálat emailt vagy SMS-t küld, és munkaidőben 8-17 között kísérli meg a kézbesítést.

PostaPontra nem szállítotok?

De igen. Ha PostaPontra kéred a küldeményt, jelezd ezt nekem a Megjegyzés rovatban, a Posta pontos megjelölésével (cím).

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A házhozszállítást jellemzően az MPL és a GLS futárszolgálat végzi. Ára átutalás és bankkártyás fizetés esetén 990 Ft. Utánvét esetén  az utánvét díja + 500 Ft, azaz 1490 Ft-tal számolj. Kombi csomag rendelése esetén INGYENES szállítást biztosítunk Magyarország teljes területére, illetve az EU tagállamokba átutalás és bankkártyás fizetés esetén.

Szállítotok külföldre is?

Igen, az EU tagállamaiba szállítunk. A postaköltség ebben az esetben 1990 Ft, ha átutalással vagy bankkártyával fizetsz. Utánvét kérése esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az 5tornacsuka@gmail.com e-mailcímen.

EU tagállamon kívüli megrendelés esetén kérlek írj e-mail az 5tornacsuka@gmail.com e-mailcímre.

Magyarra Hangolva Tábor

A Magyarra Hangolva Táborban is lehetőséged van átvenni a könyveket a tábor ideje alatt. Ebben az esetben átutalással vagy bankkártyával fizess és válaszd a személyes átvétel menüpontot! Megjegyzés rovatba pedig kérlek írd be melyik kurzusra, milyen névvel regisztráltál. Köszönöm.

Több termék rendelése esetén van valami kedvezmény?

Amennyiben 5-nél több könyvet rendelsz mennyiségi kedvezményt adok, ehhez vedd fel velem a kapcsolatot az hello@5tornacsuka.hu emailcímen.

Nem találtad a választ kérdésedre?

Írj nekem a hello@5tornacsuka.hu emailcímre vagy az @5tornacsukamese Messenger oldalára  és megválaszolom kérdésed!